Investitori

INSTAL SERVICE TECHNOLOGY poate asigura cea mai mare competență în realizarea proiectelor de construcții din România, cât și pe plan internațional. Lucrările executate de compania INSTAL SERVICE TECHNOLOGY oferă investitorilor garanția finalizării oportune și profesionale a proiectelor și de asemenea promovează un statut prestigios al proiectelor aflate în curs de desfășurare care au devenit povești de succes.

În anul 2017, industria construcțiilor din Romania continuă să demonstreze că este una din cele mai puternice piețe din Europa Centrală și de Est. Deficitul semnificativ de infrastructurii a țării înseamnă că există o cerere amplă pentru investiții cu un număt de sectoare vizate pentru extindere și modernizare.

Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) a fost dezvoltat pentru a satisface nevoile acordului parteneriatului de dezvoltate al României stabilit în 2014-2020 și în acord cu Cadrul Strategic comun și să documenteze poziția Comisiei Europene.

Fondurile UE din cadrul POIM vor sprijinii o serie de proiecte, construcția uzinelor de procesare a apei reziduale se așteaptă să înregistreze o creștere sănătoasă în perioada prognozată, având în vedere numărul de proiecte aflate în derulare.

Un număr de stații de pompare sunt de asemenea dezvoltate sau renovate în întreaga țară și sunt preconizate să fie finalizate în anul 2017.

De asemenea, managementul apei reziduale și a canalizării sunt problematice și reprezintă un domeniu de investiții în curs de desfășurare în România, unde mai mult de o treime din case nu au acces la nici un fel de canalizare. Sistemul de canalizare se extinde cu aproximativ 1.500 km de conducte în fiecare an. Mai mult de 16 proiecte sunt în curs de desfășurare sau sunt planificate în acest sector, cu o valoare medie de puțin sub 100 mil. Euro, și se așteaptă să fie finalizate în 2017.

Pe lângă noile construcții, sunt destule proiecte în curs de desfășurare în întreținerea și repararea rețelelor vechi.

Regulile europene privind colectarea, purificarea și distribuția apei potabile devin mai evidente și alocă din ce în ce mai multe fonduri în România (aprox. 4 mld. euro).

Pentru aceste proiecte, INSTAL SERVICE TECHNOLOGY este subcontractor al companiilor OTV Veolia Water and Technology, Eptisa, Aqualia, Passavant Energy & Environment, Construzioni Dondi, Occide Construtioni.

În ceea ce priveşte piaţa gazului natural, odată cu liberalizarea pieței energiei este așteptată creșterea oportunităților de afaceri pe acest segment.

INSTAL SERVICE TECHNOLOGY participă deja în astfel de proiecte prin intermediul parteneriatelor cu concesionari existenți în România, dar și cu parteneri financiari (bănci, guvern).

Având în vedere existența fondurilor europene privind dezvoltarea distribuției de apă potabilă și canalizare, compania s-a specializat în astfel de proiecte, deținând echipamentul, utilajele și personalul calificat.

În România sunt doar câteva companii specializate în servicii de colectare, distribuție a apei și canalizare (inclusiv stații de epurare). INSTAL SERVICE TECHNOLOGY este un promotor al acestor tipuri de servicii În România.

Piața românească în sectorul gazelor naturale se află într-o expansiune continuă; unul din obiectivele noastre este să participăm la cât mai multe proiecte de construcție a noilor rețele de gaz natural în România și în străinătate. În anul 2017, INSTAL SERVICE TECHNOLOGY continuă proiectele aflate în desfășurare cu partenerii săi, dar și cu parteneri noi prin intermediul licitațiilor publice.

Fără să piardă din vedere competența sa de bază, afacerea de construcții tradițională, INSTAL SERVICE TECHNOLOGY rămâne un partener de încredere, orientat către rezultate care oferă soluții individuale personalizate, precum și pachete complete – de la planificare și finanțare la realizare și exploatare.

În viitor, expertiza tehnică a companiei INSTAL SERVICE TECHNOLOGY va fi utilizată din ce în ce mai mult pentru a face acest tip de proiecte de construcții (stație de epurare) mult mai eficiente și de succes.